Co nám uvaří mistři
Sem vložte podnadpis

Petr Erin Kováč 

V sobotu budu v přímém přenosu připravovat uzeného sumce s ořechy, květákovým pyré a baby tuřínem! Kdo si počká, ten se dočká a bude moci zdarma ochutnat.

Richard Hartinger 

My v Maximusu vedeme kuchyni jako regionální a taky jako evropskou, naši hosté to mají rádi. Proto v neděli na Veveří "vařím Moravu" s cizokrajným štychem:

  • uzenou hovězí květovou špičku na medovém salátku se sakurou
  • steak z hovězí roštěné s uzenou krémovou zmrzlinou a máslovými kapustičkami
  • uzené kachní prso s višňovou omáčkou a špekovými knedlíčky a budete moci zdarma ochutnat

A k tomu můžete naladit pod vedením Libora Nazarčuka vína z naší vinné karty od pana Kachyni a Osičky a dalších vinařů.

A co nabídne MALINOVÁ LOUKA? V sobotu i v neděli famózní uzené burgery a sendviče pro masožrouty i vegetariány. A taky studené i horké pití ze sirupů "z hájenky". Najdete nás v "kovárně", říká Olda Juran.

Pokud vás přepadne žízeň, je tu pivo Lucky Bastard a pivovar Moravia.

Absťák na sladké? Nezapomenutelný závin z cukrárny Milena najdete v kovárně. Recept pochází z hradní kuchyně Mitrovských.